Finansijsko i administrativno upravljanje u OCD - online kurs

admin
u Četvrtak, 03/09/2023 - 13:47

Finansijsko i administrativno upravljanje u OCD - online kurs

Online kurs koji vam predstavljamo rezultat je dugogodišnjeg rada u pronalaženju optimalnog modela administrativnog i finansijskog poslovanja organizacije. Uključuje poštovanje svih relevantnih propisa Republike Srbije i specifične zahteve donatora, kao i efikasno korišćenje ljudskih resursa u okviru tima, kako bi se realizacija programskih aktivnosti sprovela bez usporavanja ili preopterećenja procedurama.

Delimo sa vama ono što smo naučili i razvili, a što primenjujemo u našem svakodnevnom radu. Stoga, najveću zahvalnost dugujemo trenerima ovog kursa Marku Miladinoviću, Biljani Baraković Radosavljević i Aleksandri Golubović, koji se bave ovom temom u Građanskim inicijativama i u ime Resursnog centra informišu, pomažu i mentorišu sve one koji su nam se u prethodnom periodu obraćali sa pitanjima ili problemima u oblasti administrativnog i finansijskog upravljanja.

Nadamo se da će ova online obuka olakšati svakodnevno funkcionisanje udruženja i održati postojeći nivo motivacije za istinski građanski aktivizam koji često uslovljen savladavanjem različitih administrativnih prepreka.

Materijale pominjane u obuci možete preuzeti ovde.

Ova stranica je deo projekta „Za snažnije građansko društvo“ koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju. Projekat sprovode PartnersGlobal, DT Institut, Evropski centar za neprofitno pravo i tri organizacije iz Srbije –  Građanske inicijative, CANVAS i Partneri Srbija, uz podršku Catalyst Balkans.

Prijavi se za mesečne novosti sa platforme Neprofitne.rs

Image CAPTCHA